Vælg en side

Sponsoreret indhold

Nogle gange trænger man bare til en ferie. Den behøver ikke altid at være længe overvejet eller tage lang tid. Nogle gange så opstår der bare et behov for at komme væk fra det daglige sceneri og finde nye oplevelser. Der er bare et problem, hvor skal man rejse hen? Vi har samlet 5 gode forslag til en impulsiv ferie, så du kan finde destinationen, der passer til dit behov og humør. 

1. Berlin

Er du en fan af by ferier, så vil du elske Berlin. Hovedstaden i Tyskland gemmer på nogle af verdenshistoriens vigtigste monumenter og bygninger, som giver et dramatisk og lærerigt indblik i landets barske historie. Det et ’must see’ for alle entusiaster af historie. På den mindre alvorlige side, så tilbyder Berlin i dag et fantastisk natteliv, fede butikker og en fantastisk kultur. Byen er perfekt til en forlænget weekend, og det er nemt at komme rundt omkring via tog og til fods.

2. Oslofærgen

Ønsker du en alternativ rejse til vands, så skulle du prøve Oslofærgen. Denne tur er en spændende bådrejse i en stort færge, der byder på en overflod af spændende aktiviteter og lækre restauranter. Her er du givet din egen lille kahyt, som du kan slappe af i, når du ikke er ude og udforske resten af færgen. Efter den første overnatning vil du vågne op og opdage, at du er ankommet til den smukke by Oslo, som du nu har fri mulighed for at udforske hele dagen, inden turen vender hjemad. Her kan det også anbefales, at du står tidligt op, så du kan fange solopgangen, når du sejler ind med færgen.

3. Marienlyst

Ønsker du en impulsiv ferie for at komme væk fra hverdagens stress og jag, så burde du i høj grad overveje at besøge Strandhotel Marienlyst. Med dette forslag skal du ikke rejse særlig langt, før du endelig ankommer, og kan se frem til både afslapning og wellness i idylliske omgivelser. Hos Marienlyst har du mulighed for at nyde lækker gastronomi, deltage i sjove events og blive forkælet i deres luksuriøse spa. Genvind ny livsenergi og gå en tur langs stranden eller deltag i deres yogahold. Mulighederne er mange, men der er ingen stress her.

4. Prag

Prag er en af Europas mest populære storbyer, og det er af gode grunde. Byen er både let og billig at komme til, og så er den utrolig hyggelig. De historiske bygninger fra middelalderen står velbevarede side om side med de charmerende barer, flotte kirker og festlige klubber. Hvilket gør byen fantastisk at udforske, når man går igennem de små gader. På trods af byens popularitet, så er priserne overraskende lave, sammenlignet med lignende destinationer.

5. Malaga

Er du på jagt efter en rejse, der både byder på smukke strande, flotte køreture og en masse muligheder for sjove aktiviteter, så burde du overveje enrejse til Malaga. Denne by er også populært kendt som ’Costa del Sol’, hvilket gør det til et oplagt rejsemål, hvis man søger et varmt klima, hvor man rigtig kan nyde solen. Malaga har noget for alle og tilbyder både flotte natur områder og gamle spanske bygninger, hvor man kan drikke sin middagskaffe. Samtidig er der også mulighed for at tage fat i et vildt natteliv med et omfattende udvalg af barer, diskoteker mm. Malaga er aldrig en kedelig oplevelse og det tager kun 25 minutter at køre fra lufthavnen ind til centrum.

6. Amsterdam

Amsterdam har altid været et sted som er yndet af danskerne at tage hen. Hvad enten det er på sommerferie eller en weekendtur. Amsterdam har en masse kultur, museer osv. at byde på. Det minder om Danmark uden rigtigt at gøre det alligevel. Vil du læse mere om hvad Amsterdam kan byde på, så læs denne artikel om Amsterdam som storbyferie.