Vælg en side

Meget tøj er lavet til slanke modeller. Det er ikke fair for kurvede kvinder elsker lige så meget farverigt og lækkert tøj som alle andre kvinder. Heldigvis kan store og kurvede erhverve sig fantastisk tøj via webshoppen på amamiko. Udvalget er omfattende og meget farverigt.

Kurvede kvinder og tøj

Tøj, der ikke strammer, og som er designet til at sidde på kurvede kvinder. Og ikke kun lavet i sort. Det kan være svært at finde. For sort er den mest udbredte farve i tøj lavet til store kvinder. Men heldigvis findes andre løsninger via webshoppen hos Amamiko. Der findes blandt andet A-formet kjoler, der er lavet til at skjule maven lidt, men også kjoler lavet med Empiresnit, hvis du ønsker at vise dine former frem samt oversize kjoler, der falder blødt omkring kroppen. Udvalget er enormt. Og det hele er dejligt farverigt.

Også strømpebukser

Store kvinder har naturligvis også brug for strømpebukser. Derfor har Amamiko et udvalg af strømpebukser lavet til plussize. De findes ovenikøbet i alle farver, så du kan sammensætte dit outfit perfekt både til hverdag og til fest. De findes i øvrigt også i hudfarvet og i sort og i øvrigt som leggings.

Kjoler der sidder løst uden af flagre

Det kan være af forskellige årsager. Men foretrækker du at gå i kjoler, der ikke flagrer, så skal du gå efter Cocoon kjoler. Så får du kjoler, der næsten er lavet lige op og ned i faconen, som er løs om maven, snævre dog lidt ned i bunden, og som dækker knæene. Kjolen sidder løst ved barmen, men er dog lidt mere tæt om bagdelen og lårene. Kjolerne findes fra størrelse 44 til 56.

Produceres i Danmark og Ungarn

Amamiko, der er opkaldt efter navnet på en japansk gudinde. blev skabt i København i 2012 og fik online med webshoppen i 2014. Nu holder de til i Tappernøje på Sjælland i egne lokaler Tøjet du køber i webshoppen på Amamiko var frem til 2021 produceret på egen systue i Danmark. Dette blev primært gjort med fokus på bæredygtighed. Den store succes har dog tvunget Amamiko til at finde en anden løsning. Dette er fortsat gjort med fokus på bæredygtighed. Der produceres en del i Ungarn, der fragtes med lastbil til Danmark.