Vælg en side

Er du ved at pakke kuffert til ferien? Først og fremmest skal man jo huske bikinien, vandrestøvlerne, hawaiiskjorten og så videre.

Underbukser er nok noget af det sidste, som du overvejer, når du står og pakker.

Men det kan faktisk godt betale sig at tænke lidt ekstra over, hvad for nogle underbukser, som du pakker, når du skal på ferie.

Her har vi nogle gode tips til dig!

Komfort i mente

Når man er på ferie, så er man også ofte aktiv. Man går mange turer, cykler rundt i byerne eller tager ud og danser. Derfor skal man iklæde sig noget undertøj, som er behageligt at bevæge sig i. Måske skal du lade de stramme korte briefs blive hjemme eller droppe din fineste g-streng. Tag nogle behagelige boxershorts eller trusser i blødt bomuld med, som sidder behageligt på din krop.

Undertøj du kan svede i

Især hvis du skal sydpå, så undgår du ikke at svede i dine underbukser. Pak nogle underbukser i bomuld eller bambusmateriale, som tillader din krop at komme af med sved. Hvis ikke dit undertøj er svedtransporterende, så bliver stoffet hurtigt fugtigt og ubehageligt at gå med.

Smart ferieundertøj

Du må også gerne føle dig lidt moderigtig i dit undertøj, selv når du er på ferie. Dit undertøj kan godt være komfortabelt og se fedt ud på samme tid.

Du kan for eksempel pakke nogle farverige sommerunderbukser med fede mønstre, som passer til dit ferie-vibe.

Temperaturregulerende undertøj

Det kan godt betale sig at investere i undertøj, som kan regulere din kropstemperatur. For eksempel er undertøj i bambusmateriale temperaturregulerende, hvilket betyder, at de holder din krop nedkølet i varmt vejr. Modsætningsvis kan de holde din krop dejlig varm, hvis det er koldt udenfor. Bambusundertøj er altså genialt både til ferie i syden eller i norden.

Pak let

Lad være med at spild pladsen i kufferten på bunkevis af store underbukser og bh’er. Vælg nogle mindre størrelser i tynde materialer, som ikke optager for meget plads i kufferten.

Husk at pakke rigeligt med underbukser

Hvis du er meget aktiv på ferien, så kan du godt komme til at bruge 2 eller måske 3 par underbukser om dagen. Husk at pakke rigeligt med undertøj, så du har noget at skifte imellem. Hvis du skal på en uges ferie, så kan det måske godt betale sig at pakke 14 par underbukser – medmindre du har mulighed for at vaske.