Vælg en side

Har du et website, der enten omhandler en storby eller alt muligt andet? Så er det vigtigt at have styr på driften af sitet, så det er sikret mod hackerangreb og altid er opdateret med de nyeste versioner af det administrationssystem, som I har lavet sitet i.

Hvorfor have et website?

Det er svært at forestille sig at have en virksomhed eller et projekt uden at have en online profil. Og dette bør i langt de fleste tilfælde omfatte et website. Et website kan både fungere som et online visitkort, hvor I kan vise jer frem og komme i kontakt med nye og gamle kunder. Men der kan også være nogle direkte funktioner i jeres virksomhed, der kører online via jeres website. Så kan man ikke leve uden.

Hvordan gør man?

En forholdsvis let måde at få startet et website på er at benytte et CMS (Content Management System), til at bygge og vedligeholde jeres website. På den måde er et ekstremt let at komme igang via en evt. valgt skabelon og så bygge ovenpå denne. Et CMS er også super velegnet til at styre jeres indhold på rigtig mange måder. Det mest udbredte og populære CMS er WordPress. At benytte WordPress kræver løbende vedligeholdelse af en række ting. Så giver det mening at lave en serviceaftale wordpress og dermed overlade dette ansvar til folk, der har forstand på det, og dermed frigive nogle ressourcer til at udføre jeres kernekompetencer.

Generel sikkerhed er vigtig

Der skal være en sikkerhed omkring jeres website. Dette specielt, hvis I også arbejder med data fra jeres kunder. Så vil der være GDPR-regler I skal overholde. Men det er også generelt vigtigt at styre hvem, der har adgang til at komme ind i administrationen bag jeres website og hvilke dele de har adgang til. Det har vi sikkert en politik for. Men den politik skal også hænge sammen med den opsætning, der er på sitet.

Undgå hackerangreb

Hackerangreb er et stort problem online.  Det er det af flere grunde. Nogle hackere har motivet at ville ødelægge, men andre vil tjene penge ved at uploade links eller små stykker kode på dit website.Via WordPress er der rigtig gode muligheder for at holde hackere ude af jeres site. Det kræver dog at jeres system opdateres. Det kan man sikre sig ved at lave en serviceaftale med en virksomhed, der gør dette.