Vælg en side

Er du så heldig at være inviteret til et storbybryllup i udlandet? Men er du også pludselig blevet i tvivl om, hvad du faktisk skal pakke? Flere og flere vælger et bryllup i smukke byer verden over. Ofte benytter brudeparret lejligheden til at samle venner og familie i flere dage ved en spændende lokalitet. Det kræver en ekstra grundig pakkeliste for dig som gæst. Her er hjælp at hente.

Tøj der matcher invitationen

Bryllup i Milano, Paris eller Prag. Det lyder dejligt.,

En bryllupsweekend i en fantastisk storby indebærer ofte ikke blot selve brylluppet. Sandsynligvis er der også et pre-wedding-party eller en tasting-middag, hvor brudepar og gæster kan varme op til den store dag.

Den slags lejligheder kræver særligt tøj, som fint afspejler forventningens glæde før den store dag. Ofte kan invitationen hjælpe dig. Mange par gør valget lidt nemmere med en dresscode. Men der er stadig utrolig mange valg at tage højde for.

Leg med kulturen: Find dine bryllupsrober i udlandet

Hvis du har tid og er særligt modig, kan du gå på jagt efter dit bryllupstøj ved selve destinationen.

Det er kun muligt, hvis du kommer en lille håndfuld dage før eller allerede ved, hvor du skal gå hen. Måske du ikke lige binder an med selve jakkesættet til den store dag. For et skræddersyet jakkesæt til bryllup kræver planlægning. Men du kan med fordel lege med beklædningen til rejsens andre festligheder.

Fremmede storbyer byder ofte på spændende tekstiler og snit, der både kan være stilfulde, spændende og lidt vovede at lege med.

Ofte har dresscode relation til destinationen og det kan hjælpe dig med at vælge.

Overvej gerne god komfort, der klæder din destination smukt

Komfort er vigtigere, end du måske tillægger det. Særligt når det gælder en bryllupsfest udenlands i en storby.

Et godt råd er både at tage højde for klima og kulturelle koder. Festligt tøj tager sig forskelligt ud alle steder i verden. De traditioner er smukke at pakke sit bryllupstøj efter. Ofte er traditionerne også godt tilpasset byens klima.

Et sjal kan give dejlig, sval skygge eller lyseblå kan reflektere solen, så du holder dig kølig.

Hav en skøn, kulturel og behagelig storbyweekend i kærlighedens tegn.