Vælg en side

At rejse er at leve. Det sagde H.C. Andersen efter sigende. Og ja, han havde da ret. Men det er så endnu bedre at opnå en billig rejse, for så har du også råd til endnu en rejse på et senere tidspunkt.

Hvorfor rejse billigt?

Nogen kan måske tænke: Hvorfor skal man rejse billigt, skal man ikke rejse godt. Og ja alt er selvfølgelig en prioritet. Måske har du penge nok, og så er prisen vel ikke så vigtig. Men det at rejse billigt, giver jo også mulighed for at du har penge til at rejse igen på et andet tidspunkt. Så får du dobbelt op på rejseoplevelser.

Billige storbyferier

At tage på ferie i en storby er meget populært. Og det er forståeligt for store byer er steder, hvor man kan få nogle rigtig gode oplevelser. Der er liv i byer, og liv giver inspiration og ny energi. Der er nogle storbyer, der er billigere at tage til end andre. Et eksempel er polske Gdansk, hvor priserne på både hoteller og mad og drikke er lave. Eller hvad med Riga i Letland, som er en hyggelig by med lave priser, hvor du kan lære rigtig meget om landets historie, og hvordan det har været indeklemt mellem stormagter.

Også de kendte byer

Ønsker du at komme afsted til en af de kendte storbyer i Europa, kan det ofte også lade sig gøre billigt. For bruger du lidt tid på research, så kan du sagtens finde billige rejsemuligheder til byer som Rom, Paris og selv New York. Og så er du sikker på de helt store oplevelser

Sommerferie og skiferie

Det er i mange tilfælde også muligt at komme afsted på en sommerferie på en billig måde. Det kan nogen gange gøre ved at booke i rigtig god tid, og inden bruge tid på at undersøge muligheder, og så slå til når prisen og destinationen går op i en højere enhed. En anden mulighed er at købe en afbudsrejse, hvor prisen ofte er presset i bund. Der skal I måske gå på kompromis på om det er jeres ønskedestination, som I kan komme til. Det samme er egentlig tilfældet for skiferie. Når salget åbner til skisæsonen, kan der være nogle rigtig gode tilbud. Det kan dog også anbefales at tage til Sverige, hvor den lave kronekurs, kan give stor værdi for jeres danske kroner.