Vælg en side

Skal I have en stripper til jeres event, eller måske til en privat seance? Så er det vigtigt at I tænker over at det er en person, der matcher jeres behov både omkring udseende, men også omkring det show som stripperen kan levere.

Strip er populært

Det er blevet rigtigt populært med strip ved mange forskellige lejligheder. Begrebet er blevet mere accepteret som rigtig god underholdning med en fræk vinkel. Derfor kan strip tilføre så meget ekstra til lige præcist jeres arrangement. Det er selvfølgelig også en oplagt mulighed at bestille en stripper til en privat seance til en person, I ved vil værdsætte dette.

Både mænd og kvinder

Før i tiden var det primært kvinder, der optrådte med strip. Det har heldigvis ændret sig. Nu er det meget udbredt med mandestrip. Og det er forståeligt, for der kan leveres et virkeligt fedt show med en fræk vinkel via en stripseance. Et bureau som Charlotte Schou Strip & Event kan levere forskellige typer af kvindestrippere, men også mandestrippere, så der vil være muligheder til alle slags smage. Det gælder både når det handler om udseende på stripperen, men også omkring hvilket show, der kan leveres.

Let at bestille

Det er let at bestille en stripper til jeres arrangement. Hos Charlotte Schou Strip & Event kan det gøres via meget få klik på deres website, og er I sikret en super fed oplevelse, som I vil kunne huske i lang tid. Der er ingen undskyldning for ikke at gøre det.

Kan være en overraskelse

I rigtigt mange tilfælde er det oplagt at bestille en stripper som en overraskelse til en, der har fødselsdag eller ved andre mærkedage. Dette kan være en super fed oplevelse for den rette person. Men dette vil kræve lidt forberedelse. I skal gennemtænke hvor stripperen skal gøre sig klar til og klæde sig om, så det ikke bliver bemærket. Så planlæg lidt og giv en fantastisk gave.