Vælg en side

Har du et sted, som du bare drømmer om at rejse til? Det har mange, men hvis du ikke har, kan du blive inspireret i nedenstående, hvor en række attraktive steder præsenteres. Ellers så læs mere på C&C Travel, hvor du kan finde information om mange attraktive rejsedestinationer.

Thailand

Thailand er en kendt rejsedestination for rigtig mange danskere. Men du behøver ikke nødvendigvis tage til de mest kendte og besøgte strande og øer. Der er nemlig rigtig mange andre muligheder i Thailand. Overalt er smukke strande med vuggende palmer og turkisblåt vand, dejlig mad og mulighed for at komme tæt på en meget spændende kultur. Det nordlige Thailand byder på fantastiske naturoplevelser, og spændende dyreliv. Og så er hovedstaden Bangkok altid et besøg værd.

Filippinerne

Filippinerne består af hele 7107 øer, der alle er ekstremt smukt placeret. Med andre ord Filippinerne er et ø-paradis med mulighed for at tage på fantastisk øhop. På hver ø venter oplevelser af forskellige slags. Nogle øer har de smukkeste strande, andre er dækket af palmer, men endnu andre har fascinerende bjerge, der kan udforskes. Langt de fleste øer har smukke strande og lækkert badevand. Derfor har du alle muligheder for også at få fantastisk dykkeroplevelser i Filippinerne. På snorkel- eller dykker-tur kan du møde havskildpadder, masser af fisk, se smukke koraler og faktisk også møde den imponerende hvalhaj. Filippinerne har alt til en drømmerejse.

Sri Lanka

I det indiske ocean findes østaten Sri Lanka, der består af en stor ø og flere småøer. En nation bestående af omkring 22 millioner mennesker af blandet etnicitet. Den primære religion er dog buddhisme.

På Sri Lanka kan du opleve helt fantastiske landskaber, den berømte Sigiriyas Løveklippe, og så kan du nyde den hyggelig by Kandy. Men du skal huske at nyde de smukke temarker og generelt de smukke udsigter. Du kan støde på elefanter og andre dyr i nationalparkerne. Og så er det muligt at kombinere en ferie i Sri Lanka med et ophold på de smukke Maldiverne, der er oplagt til afslapning.

Cuba

Cuba er for mange kendt for deres politiske system og Fidel Castro og Che Guevara. Men det er også et fantastisk smukt land og en attraktiv rejsedestination. På Cuba skal du først og fremmest nyde befolkningen og den fantastiske stemning. Byerne, specielt hovedstaden Havana, er som små eventyr af kultur og fyldt med oplevelsesmuligheder. Men Cuba er også salsa, gode cigarer, god rom, smukke strande og bare smuk natur. Cuba er en rejse værd.