Vælg en side

Grækenland er et at de mest populære ferielande for danskere. Det er det fordi, landet kan så meget, og flere slags ferier kan kombineres. Og så er der bare smukt i Grækenland.

En rigtig storby

Bestiller I flybilletter Grækenland er det sandsynligt at de bliver til Athen. Athen er en rigtig storby med alt, hvad dette indebærer. Det er en by med masser af kultur, masser af mulighed for natteliv, rigtig gode restauranter med det fantastiske græske køkken. Du kan i Athen blive klogere på Grækenlands fantastiske historie med blandt andet at besøge blandt andet Akropolis og det museum, der ligger i forbindelse med det. Og så er Athen porten til resten af Grækenland, for via havnebyen Piræus er det super let at komme videre til en af de mange fantastiske øer, som Grækenland indeholder. Altså kombinere en storbyferie med en badeferie.

Kykladerne er noget særligt

Øgruppen Kykladerne syd for Athen er noget helt særligt. En samling øer hvor den ene bare er mere indbydende end den anden. Øerne ligger i det ægæiske hav, og det er let at komme fra Athen til blandt andre Naxos, Paros, Milos, Mykonos, Ios og mange flere. Den nok meste kendte, og den ø hvor flest turister kommer på besøg, er vulkanøen Santorini. Det er her de fleste turistfoto for Grækenland bliver taget, og det er nogle byer med fantastisk udsigt, som kan opleves i Santorini, hvor der i øvrigt findes en stor lufthavn. Nogle øer er perfekte til børnefamilier og andre til unge, hvor der skal festes. De fleste steder er strandene fantastiske. Kykladerne har det hele.

Kreta er klassikeren

Det helt klassiske feriemål i Grækenland er Middelhavets største ø, Kreta. Det er stedet hvor børnefamilier fra hele Europa tager til for at nyde den græske mad, for at bade, for at slappe af og for at nyde livet. Kreta har også spændende byliv, og så er det let at komme til, da der findes flere lufthavne på øen.

Klima, mad og historie

De største grunde til at turister tager til Grækenland er klimaet, det er maden, men også for at blive klogere på landets historie. Grækenland kaldes for demokratiets vugge og hele grundlaget for den vestlige civilisation er skabt via de store tænkere, der var i Grækenland i oldtiden. Du kan blive klogere på dette ved at besøge Grækenland, og så kan du kombinere dette med maden fra det fantastiske græske køkken. Fisk, lammekød og så en græsk salat kan de fleste mennesker nyde.