Vælg en side

Sponsoreret indhold

1. Lav en liste

Ok, det lyder lidt kedeligt, men en idiotsikker liste er vejen til en stressfri ferie. Adskil dine vigtige ting fra dine ønskede ting, og vær realistisk med dine bagagebegrænsninger. Hvis du har brug for en liste til inspiration – så klik her og skriv dig op til deres nyhedsbrev og få forskellige tjeklister til dine rejser.

2. Glem ikke førstehjælpskassen

Vi beder dig ikke om, at forberede dig på skadestuen, bare en lille taske med de mest nødvendige piller og medicin, du måske har brug for. Ikke desto mindre ønsker ingen at lide en hovedpine, urolig mave eller alt-i-en på en ferie. Det kan være nemt nok at hente medicin til dine lidelser hjemme, men medicin i det land, du besøger, kan være begrænset til recept. Det samme gælder allergi og astma-midler – tag dem om bord.

3. Begræns dine væsker

Vi ved alle om det nu, og alligevel er der stadig en masse forvirring, og nogen tager chancen og forsøger at snige en flaske vand forbi lufthavnens sikkerhed. I håndbagagen må der være højst 100 ml pr. vare, og skal passe i en lille og genlukkelig gennemsigtig pose (normalt tilgængelig i lufthavnen til en lille pris). Hvis du bærer noget større, skal du sætte den i med din check-in kuffert.

Silkeborg.Online er Silkeborgs nye forretnings- og virksomhedsportal

4. Navnskilte er der for at hjælpe

Medmindre du er en international mystiker, skal du ikke bekymre dig om at rejse incognito. De fleste kufferter er forsynet med navnemærker monteret som standard, så sørg for at udfylde dem, bare hvis du – eller flyselskabet – mister din bagage!

5. Overhold begrænsninger på bagage

Hvis dit flyselskab siger: “23kg”, så betyder de 23kg! Vej dine tasker inden du kommer til lufthavnen og sørg for, at du er inden for restriktionerne, ellers bliver du nødt til at hoste op med ekstra penge i lufthavnen eller, endnu værre, sige farvel til den dejlige håndstrikkede cardigan din bedstemor har brugt. Vi har alle forsøgt at presse det ekstra par bukser i den allerede overpakket kuffert, men begrænsningerne er der af en grund, og det er din sikkerhed. Hvilket minder os om…

6. Spar taskeplads til alle dine ferieopkøb

Uanset om det er toldfri varer eller ferieminneder, er det uundgåeligt, at du vil tage mere hjem med dig end når du forlod – så sørg for at du har plads til det!

7. Husk godt fodtøj!

Det lyder måske simpelt eller banalt. Men gode sko er alpha og omega. Du kan evt. bruge arbejdessko. Gode arbejdssko er gode til din ferie fordi de er designet solidt. De yder god støtte, god sikkerhed og stor komfort.