Vælg en side

Små børn elsker at ligge på gulvet og lege og tumle rundt, særligt sammen med søskende, forældre eller andre små legekammerater. Babyer og småbørn har derfor gerne brug for noget blødt at ligge på, når de motoriske evner skal øves og udvikles. Så er du på udkig efter en måtte, som kan lægges på gulvet, hvor du kan hygge dig med din baby, så læs med her og bliv klogere på, hvilke fine underlag, som kan pynte i dit hjem.

Udvikling, læring og kvalitetstid

En legemåtte fra Hyggi er meget mere end blot et tæppe, hvor din baby kan have tumletid. Det er et sted, hvor du sammen med dit lille barn kan lave rytmik, motorikøvelser og nyde nærvær og kvalitetstid. Her kan barnet både lære at rulle fra ryg til mave, lære at sidde op selv samt tage sine første skridt. Legemåtten kan bruges af hele familien til både mors yogaøvelser, de store børns læsetid om eftermiddagen eller som stedet hvor far kan slå mave efter et godt måltid mad.

Bløde og lækre legemåtter i høj kvalitet

Måtterne er produceret i et blødt og giftfrit skum, som er testet og udviklet til små børn. De er fremstillet efter de højeste europæiske standarder inden for sikkerhed i forhold til babyer. Du kan derfor trygt lægge din nyfødte baby på måtten, og den vil føles både sikker og behagelig. Måtterne er både vendbare og er nemme at rengøre og vedligeholde.

Stilrent design

Legemåtterne fås i forskellige former og størrelser. Her kan du blandt andet vælge imellem en rund eller en firkantet model, samt om det skal være en stor eller en medium størrelse. De er alle lavet i elegante og stilfulde mønstre, samt i rolige og afdæmpede farver, som er inspireret af den danske natur. Er det svært at vælge den rette farve? Så kan du med fordel bestille en gratis prøve hjem, hvor det eneste du betaler for er fragten. Så kan du i ro og mag vælge den stil, der passer dig og dit hjem bedst.