Vælg en side

Sponsoreret indhold

Folk, der aldrig har rejst alene, beskriver ofte deres første solotur som en næsten religiøs oplevelse. At tage på opdagelse i nye omgivelser ufiltreret af fordommene, smag eller præferencer hos en rejsende ledsager kan være kedeligt.

At rejse alene giver dig chancen for at forkæle dig selv fuldt ud. Selvfølgelig har alene-rejser også farerne – som f.eks. sikkerhed, ensomhed og det frygtede i bare at være alene. Men lidt forberedelse og sund fornuft kan spare dig penge og få dig igennem de hårde tider.

Hvorfor rejse alene?

Enlig rejse kan være ultimativ i selvtilfredshed; du kan hvile, når du vil og hælde den, når du føler dig ambitiøs. En anden fordel er, at dine fejl er dine egne, og dine sejre bliver endnu mere spændende. Der er ingen bekymring for, at din insisteren på trekking hele vejen over byen til et museum, der blev lukket, ødelagde din partners dag; Det er din egen dag at redde eller kridt op til en lærerig oplevelse.
Du kan også gøre præcis, hvad du vil gøre – hele tiden. Har du altid lyst til at prøve at surfe? Tilmeld dig en klasse og gå til den; der er ingen, der sidder på stranden kede, mens du har tiden af ​​dit liv. Har du ikke lyst til at se Niagara Falls? Bare kør lige forbi. For flere fordele ved solo rejse, se 11 Grunde til, at du bør rejse alene mindst én gang.

Tag en oppustelig kajak med på din næste rejse og få lagt et fantastisk lag dine ferier. Find en oppustelig kajak hos Sitontop.dk

Vær sikker, mens du rejser alene

Måske er den primære bekymring for solo eller single rejsende sikkerhed. Uden ledsager til, at have din ryg, er du mere sårbar over for kriminelle og svindelere, såvel som enkle sundhedsmæssige bekymringer. Men udtrykket “sikkerhed i tal” er ikke nødvendigvis rigtige – en solo rejsende kan smelte sammen lettere end en gruppe og ikke være opmærksom på dig selv som turist er en måde at holde sig sikker på.

Tips til ferien når du rejser alene

Hvor lang tid tager det, og hvor meget koster det, at komme fra lufthavnen til dit hotel eller til byens centrum. Enlige rejsende er mere tilbøjelige til, at blive “taget på tur”, så spørg taxachaufføren for en anslået billetpris, inden du tager afsted. Hvis det er væsentligt anderledes end, hvad du ved for at være sandt, tag en anden taxa.

Book et hotel med en døgnåben reception, hvis du ankommer sent, så du ikke ender med at sove i din bil eller værre.
Vær dit eget bedste råd; hvis det ikke føles rigtigt, så gør det ikke.
Bær god identifikation på mere end ét sted.
Vær opmærksom på offentlige steder, især om natten.
Udstrål selvtillid og gå målrettet.
Undgå at ligne en typisk turist. Drop Disney T-shirten og gå ikke rundt med dit ansigt i en guidebog.
Træk ikke opmærksomheden til dig selv ved, at bære prangende tøj eller smykker.
Når du spørger om vejledning, skal du lade være med at sige du er alene: “Kan du lede mig til museet? Jeg skal møde en ven.”
Tjek dine kort og transportplaner inden du forlader dit hotel/tog/udlejningsbil/turistkontor.
Efterlad en kopi af din rejseplan hos en ven eller et familiemedlem hjemme, og hold kontakten regelmæssigt via telefon, sms, videochat eller e-mail.
For amerikanske statsborgere, der rejser internationalt, overvej at tilmelde dig det gratis Smart Traveler Enrollment Program (STEP), som kan hjælpe statsafdelingen med at hjælpe dig i tilfælde af nødsituation. Hvis du kommer fra lande uden for staterne – f.eks. Danmark, skal du se, om dit hjemland har et lignende program.

Hvis du mangler et kæmpemæssigt badedyr til dit barn og/eller din ferie, så skal du kigge ind på Vandleg.dk da de har de største, bedste og sjoveste badedyr.

Stol på alle og ingen, når du rejser alene

En af de bedste grunde til at rejse alene er at møde nye mennesker, men det gør også dig mere sårbar. Det er okay at hænge ud, rejse og finde nye venner, men du vil måske ikke bede dem om at holde dine penge. Svindlere kan ofte være de mest charmerende ledsagere, du finder; du vil være åbenhørt.

Du kan til tider spare penge ved, at reservere i sidste øjeblik. Rejsearrangører, der er ivrige efter at sælge deres sidste par steder, kan være villige til at reducere deres sædvanlige enkelt tillæg. Abercrombie & Kent og Road Scholar er to virksomheder, der regelmæssigt giver rabat eller frafalder enkelt tilskud. Det er ikke for alle, men du vil måske også overveje at bo på et hostel, hvilke gebyrer pr. seng i stedet for pr. værelse. Hostels internationale ejendomme har tendens til at være pålideligt rene og sikre, og de er åbne for rejsende i alle aldre. For at holde styr på de seneste enkeltrejsetilbud, tilmeld dig solo rejse nyhedsbreve og regelmæssigt besøge websteder, der imødekommer singler.

Tips til at spise alene

Spisning alene er ikke så slemt. Mange solo rejsende (og hyppige forretningsrejsende) hader “selvstændig” spisning. Der er endda et navn til det: solomangarephobia. Følgende tips kan hjælpe dig med at overvinde, hvad for mange rejsende er det mest ubehagelige aspekt ved at gå alene. Servitrice og servitricer er nogle af de bedste lokale farver du finder. Café og udendørs spisning er ofte attraktiv for alene rejsende; at sidde alene med en bog i en cafe er ikke så usædvanligt som et bord til en på en dekorativ restaurant. Vælg et modsæde eller et sæde i baren. Gå til en restaurant, der har kabiner, som giver mere privatliv. . Hvis du begynder, at føle dig urolig ved, at sidde alene og stirre ned i din mad, kan du åbne op for en bog, piske din telefon eller læse et magasin.

Et hint: Jo mere højtindstillede din forfølgelse dukker op, desto mere sandsynlige mennesker er enten at ignorere dig eller blive fascineret og måske sige hej. Hvis du ikke vil udholde endnu til et offentligt måltid alene, skal du bruge roomservice eller bestille

Godt godt. Bare fordi du er alene og på flugt betyder det ikke, at du ikke bør tage dig tid til en “sit-down” måltider, en afslappet kop kaffe eller en decadent dessert. Solo-spisning er en god kilde til rådgivning til dem, der spiser alene.

Hvis du føler din opmærksomhed eller din krop, skal du ikke være bange for at afværge din ambitiøse rejseplan, sænke tempoet og slappe lidt af igen. Når du rejser i udlandet, skal du søge en expat bar – lokalbefolkningen vil ofte vide, hvor disse er – hvor du kan hænge ud og tale dit modersmål med nogle andre udlændinge og rejsende.

SafeCheckIn.com er en service, der gør det muligt for solo rejsende at registrere deres ture for at sikre, at de kommer sikkert tilbage. For et månedligt medlemsgebyr kan du indtaste specifikke oplysninger om hvornår du skal vende tilbage fra en bestemt rejse eller udflugt. Hvis du ikke tjekker ind på webstedet på det angivne tidspunkt, vil SafeCheckIn.com forsøge at kontakte dig; Hvis du er uden for rækkevidde, vil webstedet nå ud til dine nødkontakter og om nødvendigt de lokale myndigheder. SinglesTravelIntl.com garanterer at finde dig en værelseskammerat, når du betaler fuldt ud inden udløbsdatoen. Hvis det ikke gør det, vil selskabet betale det enkelte tillæg på sine ture, krydstogter og weekendture. SoloTravelerBlog.com tilbyder tips, ressourcer og rejseguide til solo rejsende, samt en gratis e-bog kaldet Travel Alone og Love it ! Women-Traveling.com er til solo kvindelige rejsende, der foretrækker at være sammen med en gruppe ligesindede kvinder. Virksomheden tilbyder ture, retreats og andre udflugter, komplet med matchende værelseskammerat.